“Ons doel is om de beste Franse nogadealer te worden van Nederland.”

Matthias & Daniël Zomer

Over ons

Wij komen van de markt.

Wij komen uit de notenbranche. Een aantal jaren hebben wij een notenkraam gehad onder naam Hey!Noot. Helaas moesten wij hiermee stoppen vanwege gezondheidsredenen. De Noga die wij toen rechtstreeks importeerden uit Frankrijk (Montélimar) blijven wij verkopen. Niet meer op de markt maar alleen nog online. Wij werken ook met een beperkt aantal Noga Dealers. Notenboeren die daarvoor interesse hebben, nemen vrijblijvend contact op met Matthias Zomer.

De V.O.F. Hey!Noot is eigenaar van Nogadealer.nl Matthias Zomer is samen met zijn zoon Daniël het team dat zorgt voor uw noga bestellingen. Waarbij Matthias het lichtere werk en de marketing oppakt. Daniël zorgt ervoor dat jouw Noga bestellingen correct en op tijd worden bezorgd. 

www.nogadealer.nl

Wat vinden wij belangrijk.

Lol maken vinden
wij heel belangrijk.

Lol maken is de basis van ons bedrijf. In deze video zie je daar een voorbeeld van. Ergens in 2019 hebben wij een ‘proefrit’ gemaakt in de snelste Mercedes Cabrio SLK die er maar is. Tip: zet je geluid aan.

Wij doen drie dingen.

Distributeur

Wij importeren rechtstreeks uit Montélimar Frankrijk handgemaakte noga van hoge kwaliteit.

Via Notenboeren op de markt wordt deze noga verkocht aan bezoekers van weekmarkten.

Online Webshop

Je bent nu op de online webshop site van Nogadealer.nl Via deze site verkopen wij een beperkt aantal noga varianten aan consumenten in Nederland. 

Markten & Braderieën.

In de nabije toekomst kan je ons ook tegenkomen op grote markten en grote braderieën. Daar ligt ons hart. Zodra wij hiermee starten gaan wij dat met jullie delen.